ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Şehit Ümit Özet Ortaokulu

OKULUMUZDA 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ SAVAŞLARI ZAFERİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla okulumuzda tören yapıldı. Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıldönümü münasebetiyle gerçekleştirilen tören okulumuz Türkçe Öğretmeni Bedriye GÖKSU ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Ersin DİRİCAN tarafından hazırlanan programla hazırlanıp sunulmuştur.

Program başta Çanakkale Savaşı’nda şehit olan aziz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayıp öğrencilerimizin günün anlam ve önemini belirten yazılarını ve şiirlerini okumasıyla sona ermiştir.

Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun.

“Ey şehîd oğlu şehîd, isteme benden makber;
Sana âgûşunu açmış duruyor Peygamber.”

Mehmet Akif ERSOY

18-03-202418-03-202418-03-2024