T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Şehit Ümit Özet Ortaokulu

Şehit Ümit Özet Ortaokulu

Telefon
0 416 781 61 04
Belgegeçer
0
WEB
https://sehitumitozetortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Yavuz Selim Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Numara 10 Gölbaşı/ADIYAMAN
Vizyon
Ülkemizin en iyi okullarına her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren sportif, sosyal kültürel etkinliklerle adından söz ettiren Avrupa birliği normlarına eş değer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Çağdaş,demokratik lider özelliklerine sahip, Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, Demokratik lider özelliklerine sahip, Okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. 1.Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; 2.Onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak, 3.Yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen, 4.İhtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.
Başarılar
1-Beyaz Bayrak Projesi yarışmasında beyaz bayrak aldı. 2-LGS ’de 29 Fen Lisesi, 9 Anadolu Öğretmen Lisesi, 24 Anadolu Lisesi, 3 Sağlık Meslek Lisesi, 27 Anadolu Meslek Lisesi olmak üzere toplam 53 öğrencimizi çeşitli liselere yerleştirdi. 3-Hentbol Yıldız Erkekler’ de il 1. ve Bölge 3.’ sü oldu. 4-100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışmasında ilçe 1. , 3. , 5. si oldu. 5- “BU BENİM ESERİM” proje yarışmasına toplam 15 proje ile katıldı. Bir proje bölge sergisinde sergilenmeye hak kazanmıştır.
Öğretmen :25
Öğrenci :431
Derslik :14
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3425
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:10 - 15:40
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
Malatya - Gaziantep karayolunun kuzeyinde ve Adıyaman yol ayrımına yaklaşık 250 metre mesafededir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuz Yavuz Selim Mahallesinin batı kesiminde, Malatya Gaziantep karayolunun kuzeyinde ve Adıyaman yol ayırımına yaklaşık 250 metre mesafededir. Son yapılan tapulama çalışmalarında okulumuz arsasının 7777 metrekare olduğu tespit edilmiştir. Çaplı tasarruf vesikası okulumuzda mevcuttur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
63 0
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır